Ett halvdagsseminarium om Resultaten från den första delen av IPCCs senaste utvärderingsrapport

Svenska Meteorologiska Sällskapet, Bolincentret för Klimatforskning vid Stockholms universitet, Centrum för miljö- och klimatforskning vid Lunds universitet och Sveriges meteorologiska och hydrologiska Institut

• Länk till Seminariets presentationer

Inbjuder till ett halvdagsseminarium om Resultaten från den första delen av IPCCs senaste utvärderingsrapport, Den fysikaliska basen för klimatförändringar (AR5, Arbetsgrupp 1), med några av de svenska forskare som nära följt eller deltagit i IPCCs arbete. Seminariet ska bl.a. svara på frågorna:

Vad är nytt, vad är viktigast och hur har kunskapen utvecklats sedan IPCCs föregående utvärderingsrapport AR4 från 2007?

Seminariet äger rum i Nordenskiöldsalen, Geovetarhuset, Stockholms Universitet i Frescati

Tisdagen den 15 oktober 2013, kl. 13.00 till 16.30. Kaffe kommer att serveras.

Anmäl dig (ju förr desto bättre & ev återbud) senast den 10 oktober till

Hitta hit-information

Sprid gärna till andra intresserade!

Välkommen!

13 Dec RA5 seminarium | Jesper Sjolte